Termeni&Condiții

Următoarele condiții și termeni se aplică tuturor serviciilor furnizate de Office Pro Srl Clientului.

Definiții

Clientul: Compania,Entitatea sau Persoana Fizică care solicită servicii de înregistrare domenii, web design prin CMS (WordPress), web site design și SEO, firmei Office Pro Srl .

Office Pro Srl: Web Site Designer, Dezvoltator principal si Proiectant, Consultant CMS (Content Management System – CMS | WordPress), Consultant Webmaster și Consultant în Tehnologia Informației (IT), Contractant Principal de Web Hosting.

Proiectul: Înregistrare și Gestionare Domeniu conform contractului, Proiectare web, Dezvoltare Software, Consultanță în Servicii Google & Ads sau alte servicii legate de Web Hosting, Web Design & SEO prin CMS (Content Management System - WordPress) externalizate, care sunt prestate de către Office Pro Srl și furnizate Clientului.

Finalizarea proiectului: finalizarea componentelor prezentate în defalcarea proiectului.

Lansare: Website Live, Servicii Google Live, Acces de Editor la Website

Acceptare Termeni și Condiții

Nu este necesar ca un client să fi semnat acceptarea acestor termeni și condiții pentru ca aceștia să poată fi aplicati. Dacă un Client acceptă o ofertă, atunci se va considera că ,Clientul este mulțumit cu privire la condițiile aplicabile și a acceptat integral acești termeni și condiții.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții. Orice cumpărare sau utilizare a serviciilor noastre implică faptul că ați citit și ați acceptat termenii și condițiile noastre.

Acord

Office Pro Srl ,va efectua lucrări numai în cazul în care un acord este furnizat fie prin e-mail, telefon, poștă sau fax. O „comandă” este considerată a fi un contract scris sau verbal între Office Pro Srl și Client, care include acordurile comunicate telefonic sau verbal dar obligatoriu și confirmate prin e-mail.

Vă rugăm să vă asigurați că ați citit corect proiectarea, defalcarea, cotația, termenii și condițiile proiectului și că toate detaliile lucrării sunt incluse, înțelese și convenite de comun acord.

Perioade Proiectare - Predare

Cu excepția cazului în care este convenit altfel cu clientul, termenul pentru finalizarea lucrărilor poate varia și poate dura de la 1 la 6 luni după aprobarea proiectului și a planului, în funcție de amploarea lucrării. Termenele pentru proiect vor fi discutate cu clientul, înainte ca proiectul să înceapă. Office Pro Srl va face tot posibilul pentru a finaliza proiectul cât mai curând posibil.

Pentru a fi produs un standard ridicat de calitate, vă rugăm să acordați suficient timp pentru finalizarea cerintelor noastre în ceea ce privește demararea proiectului.

Conţinut

În timpul proiectului, Office Pro Srl va solicita Clientului să furnizeze conținutul unui site-web existent daca este cazul; text, imagini, filme și fișiere de sunet. Office Pro srl este o afacere mică iar pentru a rămâne eficientă trebuie să ne asigurăm că lucrările pe care le avem programate sunt efectuate si predate corespunzator beneficiarilor. Uneori este posibil să trebuiască să respingem ofertele/cererile pentru alte lucrări sau analize SEO pentru a ne asigura că lucrarile Clientilor deja luate in lucru sunt finalizate si predate la timp.

Acesta este motivul pentru care solicităm clientului să furnizeze în prealabil toate informațiile necesare. În orice ocazie în care nu se pot realiza progrese cu site-ul dvs. web, deoarece nu ni s-au oferit informațiile solicitate în intervalul de timp convenit și, în consecință, suntem întârziați, ne rezervăm dreptul de a impune o suprataxă de până la 25% din valuarea proiectului. Dacă proiectul dvs. implică optimizarea pe motoarele de căutare, avem nevoie de conținut text pentru site-ul dvs. în avans, astfel încât Servicile de SEO să poată fi planificate și finalizate eficient.

Dacă sunteți de acord să ne furnizați informațiile solicitate și ulterior nu reușiți să le faceți în termen de o săptămână de la începerea proiectului, ne rezervăm dreptul de a închide proiectul, iar soldul rămas devine plătibil imediat.

Vă rugăm să rețineți: conținutul text trebuie să fie livrat ca un document Microsoft Word, e-mail (sau similar), cu paginile din documentul furnizat care reprezintă conținutul paginilor relevante de pe site-ul dvs. web. Aceste pagini ar trebui să aibă aceleași titluri ca și paginile site-ului convenit. Contactați-ne dacă aveți nevoie de clarificări în acest sens.

Home.docx - detalii pagina web Home

Despre_noi.docx - detalii pagina web Despre Noi

Servicii.docx - detalii pagina web Servicii

Contact.docx Servicii.docx - detalii pagina web Contact

(...)

etc.

Dacă Clientul dorește să folosească sistemul CMS (Content Management System -WordPress) de gestionare a conținutului, acesta va putea să își păstreze conținutul la zi fără suportul nostru.

Livrare standard fișiere media

Cu excepția cazului în care se specifică altfel în cotația proiectului, prezentul Acord presupune că orice text, va fi furnizat de Client în format electronic și că toate fotografiile și alte elemente grafice vor fi furnizate fizic sau electronic în format .gif, .jpeg, .png sau .tiff către Office Pro Srl. Deși o încercare rezonabilă va fi făcută de Office Pro Srl pentru a returna Clientului orice imagini sau materiale furnizate pentru a fi utilizate la crearea site-ului web al Clientului, returnarea nu poate fi garantată.

Web Design

În timp ce se vor depune toate eforturile pentru a se asigura că site-ul web și orice scripturi sau programe sunt lipsite de erori, Office Pro Srl nu își poate asuma responsabilitatea pentru orice pierderi suferite din cauza funcționării defectuoase, a site-ului web, a CMS -ului(Content Management System -WordPress)sau a oricărei părți a acestuia(Plugin-uri).

Site-ul web, grafica și orice cod de programare rămân proprietatea Office Pro srl până când toate conturile restante sunt plătite integral, cu excepția cazului în care clientul a facut toate plățile în avans.

Orice scripturi, scripturi Schema personalizate sau software (cu excepția cazului în care s-a convenit în mod specific) scrise de catre Office Pro Srl rămân drepturile de autor ale Office Pro Srl și pot fi reproduse sau revândute comercial numai cu permisiunea Office Pro Srl.

Office Pro Srl ,nu își poate asuma responsabilitatea pentru încălcarea drepturilor de autor cauzate de materialele trimise de client. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice material de natură protejată prin drepturi de autor, cu excepția cazului în care se dă dovada adecvată a permisiunii de utilizare a acestui material.

Orice adăugări la brief (Sarcini/Task-uri) vor fi efectuate la discreția Office Pro srl și în cazul în care Office Pro Srl nu percepe nicio taxă pentru astfel de completări, Office Pro Srl își asumă responsabilitatea de a se asigura că aceste completări sunt fără erori și își rezervă dreptul de a percepe o sumă pentru orice corecție a acestora sau a altor adăugări dacă este cazul.

Clientul este de acord să pună la dispozitie într-un timp rezonabil, și cât mai curând posibil către Office Pro Srl toate materialele necesare pentru a completa site-ul la standardul convenit și în termenul stabilit.

Office Pro Srl nu-și asumă responsabilitatea pentru costurile suportate, compensarea sau pierderea câștigurilor din cauza nerespectării termenelor convenite.

Office Pro Srl nu va fi răspunzătoare și nici nu va fi implicată în nici un fel de litigii între proprietarul site-ului și clienții acestora și nu poate fi considerată responsabilă pentru orice acțiune greșită din partea proprietarului site-ului.

Office Pro srl nu-și asumă responsabilitatea pentru costurile suportate, compensarea sau pierderea câștigurilor din cauza indisponibilității site-ului, a serverelor sale, a software-ului sau a oricărui material furnizat de agenții săi.

Odată ce un site web a fost proiectat și finalizat, soldul final de plată este datorat în conformitate cu condițiile noastre de plată. Nu există excepții de la acest lucru, adică dacă clientul decide că nu mai vrea site-ul, întrucât a comandat lucrarea și a plătit un depozit, acesta este în continuare obligat să plătească diferența rămasă din suma integral convenită pentru lucrările efectuate. Neplata va duce la acțiune în justiție, dacă este necesar.

Dezvoltare baze de date, aplicații și comerț electronic.

Office Pro Srl nu își poate asuma responsabilitatea pentru pierderile suportate de utilizarea oricărui software creat pentru client(setari create la cererea Clientului care nu-l avantajeaza, iar acesta nu comunica/cere reconfigurarea acestora). În timp ce s-au luat toate grijile pentru a se asigura că produsele sunt fără probleme și exacte, responsabilitatea finală revine clientului în asigurarea faptului că toate software-urile (Setarile: Clase de Produse, Clase de Transport, Geolocatie, Formulare de e-Mail Marketing, Cont Stripe) funcționează corect înainte de utilizare.

În cazul în care aplicațiile sau site-urile sunt dezvoltate pe servere nerecomandate de Office Pro Srl , se așteaptă ca, clientul să furnizeze sau să caute orice informații, software suplimentar, asistență sau cooperare aferente serverului necesare pentru ca aplicația să fie dezvoltată corect. În cazul în care urmează să fie dezvoltate aplicații mari, este responsabilitatea clientului să ofere un mediu de testare adecvat, identic cu mediul de producție final.

Se așteaptă ca, clientul să testeze pe deplin orice aplicație sau programare referitoare la un site dezvoltat de Office Pro Srl înainte de a fi pus la dispoziție în general pentru utilizare. În cazul în care se găsesc „erori”, sau alte probleme după ce site-ul este activ, Office Pro Srl se va strădui (dar nu este obligat) să corecteze aceste probleme pentru a îndeplini standardele de funcționare prezentate în brief (Sarcini/Task-uri).

Taxe

Taxele pentru serviciile furnizate de Office Pro Srl sunt definite în oferta de proiect pe care Clientul o primește prin e-mail. Ofertele sunt valabile pentru o perioadă de treizeci (30) de zile. Office Pro Srl își rezervă dreptul de a modifica sau refuza furnizarea unei cotații după expirarea celor treizeci (30) de zile. Prețurile indicate sunt doar o estimare și pot fi supuse modificărilor în timpul procesului de proiectare și construcție. Acest lucru poate fi cauzat de alegerea de către client a modificării oricărui aspect al cerințelor sale sau a oricăror costuri terțe care apar dincolo de controlul Office Pro Srl.

Orice taxe suportate de plăți internaționale sau transferuri bancare internaționale nu sunt responsabilitatea Office Pro Srl. Prin urmare, orice astfel de taxe trebuie plătite, de către client, pe lângă sumele facturate de Office Pro Srl. În consecință, Office Pro Srl , nu acceptă „taxe comune” pentru transferuri bancare internaționale sau plăți internaționale.

Plata Conturilor

Cu excepția cazului în care s-a convenit altfel cu Clientul, pentru proiectele sub 1600 lei este necesară plata integrală înainte de începerea lucrărilor la proiect.

Pentru toate proiectele de peste 1600 lei, plata este necesară în trei etape:

Este necesară o plată în avans de minimum cincizeci (50%) la sută din oferta totală a proiectului atunci când este convenită oferta inițială și înainte ca proiectul să înceapă. Plata Integrala poate fi, necesară în această etapă pentru software și servicii terță parte, cum ar fi: găzduirea web și rezervare nume domeniu.

O altă plată de douăzeci și cinci (25%) la sută este necesară după ce clientul revizuiește construcția inițială a proiectului pe un server de testare sau alt mediu adecvat și înainte de a face modificări.

Restul de plată de douăzeci și cinci (25%) la sută din totalul cotației proiectului este necesar la finalizarea lucrării, înainte de încărcare pe server, eliberarea materialelor sau „lansarea” site-ului web. Proiectul este considerat finalizat după realizarea tuturor componentelor din defalcarea proiectului/task-urilor.

Orice adăugări sau modificări în afara defalcării proiectului, care sunt solicitate de client, nu vor prelungi termenul de plată a soldului rămas.

Orice întârziere a termenului estimat al proiectului cauzată de client nu va prelungi termenul de plată a soldului rămas. Orice întârziere la finalizarea proiectului cauzată de client nu va prelungi termenul de plată a soldului rămas.

Plata serviciilor se datorează prin transfer bancar. Detaliile bancare vor fi puse la dispoziție pe facturi.

Facturile vor fi furnizate de Office Pro Srl, dar înainte de publicarea proiectului live. Facturile sunt trimise în mod normal prin e-mail; cu toate acestea, Clientul poate alege să primească facturi pe hârtie. Facturile sunt scadente la primire.

Politica Office Pro Srl este conform căreia orice factură restantă pentru lucrările efectuate, trebuie plătita integral către Office Pro Srl, însă nu mai târziu de șapte (7) zile de la data facturării, cu excepția cazului unui acord în prealabil cu Office Pro srl.

Facturile active care rămân neplătite la paisprezece (14) zile de la data facturii, vor fi supuse unei evaluari si o taxă de serviciu în cuantum de un procent și jumătate la sută (1,5%) din suma totală datorată/cuantum calculat la 7 zile sau 100 lei pe lună.

Vom contacta clienții prin e-mail și telefon pentru a le reaminti dacă astfel de plăți nu sunt efectuate la scadență.

În cazul în care conturile/Facturile active nu sunt decontate către Office Pro Srl, sau aceasta nu a fost contactata cu privire la întârzierea plăților, accesul la site-ul web aferent poate fi refuzat, iar lucrările efectuate și paginile web, eliminate. Vom transmite astfel de cazuri instanței pentru a se continua plata. Neplata poate duce la adăugarea unor hotărâri judecătorești, la scaderea ratingul de credit al clientului.

După neplata consecventă a unei facturi, solicitanții noștri vor contacta clientul în cauză, cu scopul de a soluționa amiabil situația, și dacă este necesar, de a solicita plata prin proceduri legale sau, dacă este nevoie de citarea în instanță.

Anularea Conturilor

Conturile neplătite la treizeci (30) de zile de la data facturării vor fi considerate ca fiind Anulate. În cazul în care Clientul implicit păstrează informații sau fișiere pe spațiul web pus la dispozitie de Office Pro Srl , Office Pro Srl va elimina, la discreția sa, tot acest material din spațiul pus la dispozitie clientului. Office Pro Srl nu este responsabil pentru orice pierdere de date suferită din cauza eliminării serviciului/contului. Eliminarea unui astfel de material nu scutește Clientul de obligația de a plăti orice taxe restante evaluate în contul Clientului. Clienții cu conturi anulate sunt de acord să plătească către Office Pro Srl cheltuieli rezonabile, inclusiv taxe legale și costuri de colectare de către agenții terțe, suportate de Office Pro Srl în aplicarea acestor Termeni și condiții.

Control Calitate - Client

Office Pro Srl , va oferi Clientului posibilitatea de a revizui aspectul și conținutul site-ului web în timpul fazei de proiectare pana la finalizarea generală a proiectului, însă înainte de încărcarea pe un server si eliberarea materialelor către Client/Go Live. Clientul trebuie să informeze Office Pro Srl cu privire la orice modificări necesare în termen de 7 zile de la finalizarea proiectării și dezvoltării proiectului. La finalizarea proiectului, toate materialele vor fi considerate aprobate și acceptate de către Client.

Lucrări și cheltuieli suplimentare

Dacă clientul ar dori să proiecteze machete ale proiectului său înainte ca proiectul să înceapă, acest serviciu poate fi furnizat la un cost suplimentar.

Vă rugăm, să confirmați imediat dacă trebuie făcute modificări la defalcarea proiectului și la oferta oferită. Orice modificare efectuată după aprobarea ofertelor, inclusiv proiectele și orice alt material va atrage o taxă suplimentară.

Orice lucrare suplimentară solicitată de către Client pentru un proiect finalizat anterior, va fi considerată ca un proiect separat și, prin urmare, va suporta taxe proprii.

Clientul este de acord să ramburseze către Office Pro Srl orice cheltuieli suplimentare necesare pentru finalizarea lucrării. Exemple ar fi achiziționarea de fonturi speciale, fotografie de stoc, pluginuri etc.

Browsere Web

Office Pro Srl, face toate eforturile pentru a se asigura că site-urile web sunt proiectate pentru a fi vizualizate de majoritatea vizitatorilor. Site-urile web sunt concepute pentru a funcționa cu cele mai populare browsere actuale (de exemplu, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome, Safari etc.). Clientul este de acord că Office Pro Srl nu poate garanta funcționalitatea corectă cu toate software-urile browserului din diferite sisteme de operare.

Office Pro srl nu își poate asuma responsabilitatea pentru paginile web care nu se afișează în mod corespunzător în versiunile noi ale browserelor lansate, după ce site-ul web a fost proiectat și predat Clientului. Ca atare, Office Pro Srl își rezervă dreptul de a cota pentru orice lucrare implicată în modificarea designului site-ului web sau a codului site-ului web pentru ca acesta să funcționeze cu software-ul browserului actualizat.

Transferarea drepturilor

După ce toate sumele datorate către Office Pro Srl sunt plătite și compensate, vi se atribuie dreptul de a utiliza, după caz, produsele și serviciile, inclusiv, site-ul web care include textul, grafica, animația, componentele audio și componentele digitale conținute în site-ul web finalizat, în conformitate cu aceste termene și condiții, Contractul de proiect și orice acord, termeni sau licență aplicabile, dar nu sunt transmise drepturi de proprietate decât dacă este specificat în Contractul de proiect Ex: Clientul decide dreptul de gestionare ulterioară a site-ului în regie proprie și plătește doar crearea și designul website-ului. Costurile de rezervare a domeniului și hostingul sunt suportate direct de către Client , iar Office Pro Srl primește user și parolă de la CMS ( WordPress), și furnizorul de domenii/DNS Management.

Niciun astfel de drept descris mai sus nu va trece spre client până când nu vor fi plătite toate sumele datorate către Office Pro Srl. Dacă nu ați plătit integral factura în termen de 2 luni de la data facturii, sunteți de acord că vă veți pierde drepturile.

Drepturile asupra fotografiilor, graficii și a oricăror articole ale unor terți, cum ar fi codul sursă, rămân întotdeauna proprietatea respectivilor terți.

Cu excepția cazului în care aveți acordul nostru scris specific în Contractul de proiect, toate produsele, inclusiv sisteme de gestionare a conținutului, interfețe, dispozitive de navigație, meniuri, structuri de meniu sau aranjamente, pictograme, ajutor, toate instrucțiunile operaționale, scripturi, aplicații cgi, software, programare / sursă cod și toate celelalte componente ale oricărui cod sursă sau obiect al computerului care cuprinde site-ul web, toate expresiile literale și non-literale ale ideilor care operează, provoacă, creează, direcționează, manipulează, accesează sau afectează altfel conținutul și elementele de proiectare utilizate sau dezvoltate și toate software-urile sau conturile de CMS (WordPress) precum și produsele și rezultatele serviciilor noastre rămân în proprietatea noastră sau a terților și păstrăm drepturile de proprietate deplină și toate drepturile de proprietate intelectuală care ni se cuvin. Sunteți de acord în mod specific să nu faceți nimic care ar putea, în vreun fel, să încalce sau să submineze drepturile, titlul sau interesul nostru pentru site-ul web sau pentru produsele și serviciile noastre prin terti: Inregistrare Domeniu, utilizare de CMS (WordPress),etc. Aceasta include, dar nu se limitează la, orice vânzare, transfer sau cadou al întregului sau al oricărei părți a oricărui articol, date sau orice altceva pe care îl deținem. Înțelegeți pe deplin că putem reproduce, reutiliza, dezvolta și utiliza în orice alt mod pe care îl alegem, orice ne aparține noua sau ceea ce am externalizat tertilor.

Credit de proiectare

Un link către Office Pro Srl va apărea fie în tip mic, fie printr-un mic grafic în partea de jos a site-ului web al Clientului. Dacă este utilizată o grafică, aceasta va fi concepută pentru a se potrivi cu designul general al site-ului. Dacă un client solicită eliminarea creditului de proiectare, se va aplica o taxă nominală de 10% din totalul taxelor de dezvoltare. Când taxele totale de dezvoltare sunt mai mici de 2600 lei, se va aplica o taxă fixă de 500 lei. De asemenea, Clientul este de acord că site-ul web dezvoltat pentru Client poate fi prezentat în portofoliul Office Pro Srl și în alte materiale de marketing.

Cerințe de acces

Dacă site-ul web al clientului urmează să fie instalat pe un server terț, Office Pro Srl trebuie să aibă acces temporar de citire / scriere la directoarele de stocare ale clientului, care trebuie să fie accesibile prin FTP. În funcție de natura specifică a proiectului, este posibil să fie necesară configurarea altor resurse pe server.

Suport Tehnic

Suportul oferit de Office Pro Srl este definit precum urmeaza:

1. Pachetul Website Basic

a. Suportul este gratuit de 2 ori / luna

b. Orice modificare majora la cerere clientului poate fi taxata cu 100 lei /ora lucru

2. Pachetul Website Premium

a. Suportul este gratuit la cerere

b. Orice modificare majora la cerere clientului poate fi taxata cu 100 lei /ora lucru

3. Pachetul Website Premium Plus

a. Suportul este gratuit la cerere

b. Orice modificare majora la cerere clientului poate fi taxata cu 100 lei /ora lucru

Modificări post-plasare

Office Pro Srl nu își poate asuma responsabilitatea pentru orice modificări cauzate de o terță parte care apar pe paginile Clientului odată instalate. Astfel de modificări includ, dar nu se limitează la adăugiri, modificări sau ștergeri.

Nume de domenii, găzduire de site-uri web și alte servicii de abonament externalizate în numele clientului

Office Pro Srl, poate achiziționa la cerere nume de domenii, găzduire de site-uri web sau alte servicii de abonament, în numele Clientului. Plata și reînnoirea acestor nume de domenii, găzduire de site-uri web și alte servicii de abonament este responsabilitatea clientului. Pierderea, anularea numelui de domeniu, a gazduirii site-ului web sau a altor servicii de abonament, cauzate de plata nerambursata, sau de intarziere nu este responsabilitatea Office Pro Srl. Clientul ar trebui sa tina o evidenta a termenelo scadente pentru plata, pentru a se asigura ca plata este primita in timp util.

Nume de domenii, găzduire de site-uri web și alte servicii de abonament plătite prin OfficePro Srl.

Office Pro Srl , poate achiziționa nume de domenii, găzduire de site-uri web sau alte servicii de abonament, în numele Clientului. Plata și reînnoirea acestor nume de domenii, găzduire de site-uri web și alte servicii de abonament este responsabilitatea OfficePro Srl. Neplata facturilor scadente de către client către Office Pro Srl duce la anularea numelui de domeniu, a găzduirii site-ului web sau a altor servicii de abonament, cauzate de plata nerambursată sau de întârzierea Facturii.

Office Pro Srl cumuleaza toate costurile acestor servicii achiziționate în numele clientului, sunt adăugate costurile serviciilor prestate de OfficePro Srl și sunt oferite clientului spre plată.

La prelungirea unui Contract, Office Pro Srl se asigură că aceste Contracte externalizate de (Hosting, nume de domeniu) în numele Clientului sunt prelungite corespunzător. Funcționalitatea site-ului web este revizuită , iar Clientul beneficiază în continuare de pachetul de servicii conform Contractului.

Pierderea, anularea numelui de domeniu, a găzduirii site-ului web sau a altor servicii de abonament, cauzate de plata nerambursată sau de întârzierea plăților ,nu este responsabilitatea Office Pro Srl. Lipsa unui răspuns din partea Clientului la notificarea de prelungire a abonamentului în termen de 14 zile sau lipsa unui răspuns cu până la 7 zile înainte de termenul scadent al abonamentului conform Contractului, va duce la procedura de abandonare a numelui de domeniu, a abonamentului de Hosting , iar datele aferente website-ului vor fi șterse/pierdute.

Politica de Confidențialitate

Vă rugăm să citiți politica noastră completă de confidențialitate pentru mai multe informații.

Abuz

Este posibil să vă limităm sau să vă refuzăm accesul la asistență sau să încheiem serviciile dacă stabilim, la discreția noastră rezonabilă, că acționați sau ați acționat, într-un mod care are ca rezultat sau a dus la utilizarea abuzivă a serviciilor de suport, la abuzul membrilor echipei de proiectare sau a membrilor Office Pro Srl .

Reziliere

Încetarea serviciilor de către Client trebuie solicitată printr-o notificare scrisă și va intra în vigoare la primirea notificării. Cererile telefonice pentru încetarea serviciilor nu vor fi onorate până cand nu sunt confirmate în scris sau pe eMail. Clientul va fi facturat pentru lucrările de proiect finalizate până la data primei notificări de anulare pentru plata integrală în termen de treizeci (30) de zile.

Dacă clientul a plătit în avans, nu vor fi emise rambursări pentru lucrările de proiect care au fost deja finalizate până la data primei notificări de anulare sau reziliere.

Încetarea serviciilor de către Client, poate atrage, de asemenea, costuri suplimentare, cum ar fi: costul transferului de găzduire de site-uri web, nume de domenii sau alte servicii transferate de la Office Pro Srl , către un alt furnizor.

Cerere de reziliere a unui contract valid (Website Live si Valabil) reprezentând unul din pachetele de servicii "Website Basic", "Website Premium" sau "Website Premium Plus" se poate face oricând de către client, dar nu mai tarziu de 30 zile până la data scadentă a contractului.

Office Pro Srl, poate rezilia Contractul pentru oricare din pachetele de servicii aflate în faza de proiectare "Website Basic", "Website Premium"sau "Website Premium Plus" în baza unor concluzii de incompatibilitate, unde progresul unui proiect este îngreunat, blocat din lipsa de interes și de implicare a Clientului. Rezilierea se face printr-o notificare prin email sau o notificare scrisă și trimisă de Office Pro Srl, Clientului/Beneficiarului la adresa din Contract.

General

Acești Termeni și condiții înlocuiesc toate declarațiile, înțelegerile sau acordurile anterioare. Semnătura Clientului de mai jos sau plata unei taxe în avans constituie acordul și acceptarea acestor Termeni și condiții. Plata online este o acceptare a termenilor și condițiilor noastre. Toate actualizarile acestor termeni si conditii se vor face pe web situl: https://www.officeprowebdesign.com/termeni-si-conditii

Legea aplicabilă

Prezentul acord va fi guvernat de legea din Romania.

Răspundere

Office Pro Srl prin prezenta se exclude pe sine, angajații și / sau agenții săi de la orice răspundere de la:

Pierderi sau daune cauzate de orice inexactitate ;

Pierderea sau deteriorarea cauzată de omisiune;

Pierderea sau deteriorarea cauzată de întârziere sau eroare, indiferent dacă este rezultatul neglijenței sau altor cauze în producția site-ului web;

Pierderea sau deteriorarea lucrărilor de artă / fotografiilor clienților, furnizate pentru site(Material Fizic), dacă pierderea sau deteriorarea rezultă din neglijență sau altfel.

Întreaga răspundere a Office Pro Srl față de Client cu privire la orice reclamație sau încălcare a prezentului Acord, indiferent dacă este sau nu din neglijență, va fi limitată la taxele plătite pentru Serviciile în temeiul prezentului Acord pentru care încălcarea a avut loc / apărut.

Separabilitate

În cazul în care una sau mai multe dintre prevederile prezentului acord vor fi considerate nevalide, ilegale sau inaplicabile, celelalte dispoziții ale prezentului acord nu vor fi afectate, iar acordul nu va fi nul/anulat din acest motiv. O astfel de dispoziție invalidă, ilegală sau neexecutabilă va fi înlocuită cu o dispoziție valabilă, legală și executorie reciproc acceptabilă, care se apropie cel mai mult de intenția părților care stau la baza dispoziției invalide.